Lokal tip fahişelikte yepyeni bir slogan: Finansal Sahibe

Twitter'daki kullanıcı adımın isimini "Sahibe XYZ" gibi bir başlıkla değiştirdiğim zamandan itibaren, bizzat inşa ettiğim İngiliz tahtımın yepyeni bir kategoride tebaa adayları söz konusu: köleler.

Geçmişten bugüne takipleştiğim yada bulaştığım bir sürü saçma salak tipi en fazla "tebaamın alt tabakalarındaki sütçü beygirlerine bakan ve saçlarını iki yandan örmüş sarı saçlı sütçü kızlar" gibi ikonik ve ferrotrajedik çirkin betimlemelerle itham ederken gerçek "kölelik" makamının varlığından açıkçası haberdar değildim.

Ama artık oldum.

Köle / sahip ilişkisinin bir yanında bir kadına yada erkeğe gerçek anlamda kölelik yapmaktan bedensel / cinsel / ruhsal haz alan tipler yer alırken öteki yandan bunun tam tersi bir başkasını domine etmekten b / c / r hazlar duyan var. Biz tabii ki çoğunlukla işin domine etme tarafıyla daha çok ilgiliyiz Twitter'daki içler acısı bir kaç standardize edilmiş haykırışla profilini olabildiğince baskın hale getirmeye çalışmış  bir kaç yüz Türk "sahibe" olarak.

Bizdeki iş, cinsel hazların ötesinde biraz da cepsel hazza dönmüş sayın (?) okuyucu. Biliyorsunuz Twitter'ın suggest bölümünde üç tane filan başka önerilen profil çıkıyor ve bir sahibe (?) profilini gezerken ortalama 3 tane daha başka tuhaf, ilginç, garip ve bir o kadar da acınası haline kahkahalarla gülünesi sahibe profili ile karşılaşıyorsunuz.

Bazılarında yalnızca iğrenç ojeler sürülmüş ayaklar var, bazılarında ise yalnızca deri görünümlü vinileks kostümler ve az sayıdaki diğer tipte ise duvara çakılmış kocaman deri kaplı haçlar, staponlar, kırbaçlar ve fırtık file çoraplar var. Tabii bir de olabildiğince uzun, siyah ve mümkünse herhangi bir bağı / bağcığı olmayan yüksek topuklu çizmeleri unutmamak gerekiyor.

Kocasından gizli olarak yürüttüğü ve bir ek iş olarak kolaylıkla düşünülerek iş dünyası içinde kendine has bir yer açabilecek bu profillerde bol miktarda çirkin ve kemikli ayak bulabilmenin yanında işin içine bir miktar kazanç elde etmeyi de dahil ettiğimizde, pazardan 4 çiftli 5 liraya alınmış iğrenç kokulu çoraplar ve likralı ayağına iteklenmiş yanık ten kokusuyla bütünleşmiş naylon kilotlarla balenleri atmış sütyenlerin pazarlama aktivitelerini görüyoruz.

Burdan sana sesleniyorum bacım; kim ne yapsın senin mantarlı ayağına geçirdiğin iğrenç çorabını yada yeri çöp kovasının dibiyken satışa çıkararak ek gelir elde etmeyi arzu ettiğin pis ve balenleri atmış yırtık dantelli sütyenini? Renkli filan olsa anlayacağım, bildiğin, pazardan apar topar alınarak minicik bir poşetin içine tıkılmış 2 iplik penyeden tek kullanımlık bir şey yani.

Daha bitmedi.

Finansal sahibelere daha sıra gelmedi.

Cinsel bir haz mekanizmasının tetiklemenin ötesinde mutlaka işin içine biraz daha kazanç katmanın zararını görmeyen günümüz Sahibelerinin hemen hemen hepsi aslında isimlerinin başında "Finansal" ön ekini kullanıyor ve bu baldan tatlı gelir kapısının cüzdanlarını doldurmasını bekliyor. Bu bir çeşit ek iş mi yoksa gerçekten dünyanın farklı yanlarında da böyle ilişkiler dönüyor mu?

Burdan sana tekrar sesleniyorum bacım; kim ne yapsın senin 45 numara ayaklarını yada çığrından çıkmış pasiflerin arsızlığından bir tık daha aşağıdaki görgüsüzle taçlandırılmış dominant karakterini? Bu, tembellik ve kolay yoldan para kazanma hırsının lokal tip fahişeliğe yeni ve bambaşka bir sloganı adeta.

Boş vaktiniz olduğunda Twitter'a uğrayın, "sahibe" aramasını yapın ve komedinin derinlerine doğru dalın. Çok eğleneceksiniz, bu da Kraliçe'nizden size garanti.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes